dinsdag 25 september 2018

24 en 25 sept. Verder noordwaarts naar Alzingen en Hoenderloo.

Maandag 24 september zijn we om 8 uur uit Pont de Vaux vertrokken. Eerst nog even naar de bakker en dan op weg naar Tournus waar we de autoroute A6 konden nemen. Het was winderig maar niet zo erg als men voorspeld had. Ook op de borden boven de weg was regelmatig een waarschuwing te lezen voor sterke wind. In Frisange bij de Shell getankt voor € 1,28. Om 14 uur waren we in Alzingen. We mochten op nummer 9 staan. Het was vrij fris dus hebben we binnen gezeten.
Dinsdag 25 september werden we wakker om 7 uur. Het was koud! Sterker nog....toen ik de ramen van de Subaru schoon wilde maken bleken die bevroren te zijn!!! Om 8 uur zijn we vertrokken en via Arlon en Martelange naar Bastogne gereden. De doortocht van Luik verliep gladjes en om 13.30 uur arriveerden we op de Pampel in Hoenderloo. Hier willen we 2 nachten blijven. 's Middags getankt bij Tinq voor € 1,68 !! 40 eurocent meer als in Luxemburg!

Op weg naar Tournus.

Ergens op een parkeerplaats in Lotharingen.

Tanken in Frisange.

Plaats 9 in Alzingen.

In de Fendt.

Bevroren ruiten.Ruïne en kerk van Hesperange.

Hoenderloo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

26 sept. Schoonmaakdag.

Vandaag niet veel anders gedaan dan schoonmaken. Ankie het interieur en ik het exterieur. Vanmiddag hebben we heerlijk in het zonnetje gezet...